Într-o postare anterioară vă vorbeam despre Disneyland …sau întoarcerea la copilărie, dacă nu aţi ajuns încă să vizitaţi acest spaţiu magic din 26 martie puteţi lua parte la marea aniversare, 25 de ani de Disneyland Paris.

http://brigittacalatoreste.ro/2015/02/27/disneyland-sau-intoarcerea-la-copilarie/

Ce vă aşteaptă aici?
2 parcuri magice imense cu peste 50 de atracţii şi o mulţime de bucurii pentru toata viaţa:

Disneyland® Park

Unde imaginaţia prinde viaţă datorită personajelor clasice şi spectacolelor pline de culori.

 

Walt Disney Studios® Park

Unde fiecare vom găsi rolul mult visat. Lumea efectelor speciale şi spectacolele uimitoare cu posibilitatea de interacţiune vor depăşi imaginaţia noastră.

 
Peste 50 de atracţii Disney®: Pirates of the Caribbean, Indiana JonesTM and the Temple of Peril, Ratatouille: L’Aventure Totalement Toquée de Rémy, The Twilight Zone Tower of Terror, Cars Quatre Roues Rallye, etc.
 

 
Cu ce noutaţi ne aşteaptă lumea magică Disney în anul aniversar:

 

Showul Disney Illumination
 
Noua paradă aniversară Disney

 
Star Tours : Aventura continuă
 
Star Wars pune stăpânire pe Space Mountain
 
Happy Anniversary Disneyland® Paris
 
Vals de poveste cu Prinţesele Disney

Hoteluri  în Disneyland:

Imaginaţi-vă locul în care familia se distrează inegalabil din primul moment în care ajunge în parcurile Disney®. Şi pentru a face experienţa Disney completă va recomand cazarea într-unul din hotelurile parcului mai ales că optând pentru această variantă aveţi extra beneficii:

  • acces în parcuri cu 2 ore înaintea vizitatorilor care nu stau într-un hotel Disney,
  • FASTPASS! Acesta este un serviciu gratuit cu ajutorul căruia nu va trebui sa staţi la cozi pentru a vizita cele mai populare atractii.

Disneyland® Hotel

 

Tema hotelului: Hotelul are un interior luxos şi elegant în stil Victorian, specific anilor 1980. Aici puteţi să trăiţi experienţa Disneyland Paris ca nişte regi.

Locatie: Hotelul este situat la intrarea în parcurile Disney.

Servicii oferite de hotel: piscina interioară, saună, baie cu aburi, fitness, SPA, wi-fi , parcare, birou schimb valutar, camera bagaje, camera cu jocuri video, cutie valori, birou de informaţii, spaţiu interior de joacă pentru copii, restaurant Inventions, restaurant California Grill, Cafe Fantasia, pătuţ pentru copil, etc.

Recomandat pentru: Toţi cei care vor să se simtă prinţi şi prinţese din lumea Disney.

Disney’s Newport Bay Club

 

Tema hotelului: Hotelul are aerul boem şi exuberanţa New York-ului anilor 1930. Hotelul îmbină eleganţa stilului Art Deco şi un decor modern, urban.

Locatie: Hotelul este situat la 10 minute de mers pe jos de parcurile Disney. Hotelul pune la dispozitia turistilor shuttle bus gratuit până la intrarea în parcuri. Disney Village este situat foarte aproape de acest hotel.

Servicii oferite de hotel: piscină interioară, piscină în aer liber, sauna, baie cu aburi, fitness, wi-fi , parcare, birou schimb valutar, cameră bagaje, cameră cu jocuri video, cutie valori, birou de informaţii, spaţiu interior de joacă pentru copii, restaurant Manhattan, restaurant Parkside Diner, New York City Bar, pătuţ pentru copil, etc.

Recomandat pentru: familii/ cupluri doritoare de servicii premium.

Disney’s Hotel New York

 

Tema hotelului: Decorat în stil marinăresc, hotelul are camere cu vedere către lac. Atmosfera relaxantă este a unei staţiuni balneare şi decorul te poartă cu gândul la valur înspumate.

Locatie: Hotelul este situat la 15 minute de mers pe jos de parcurile Disney. Hotelul pune la dispoziţia turiştilor shuttle bus până la intrarea în parcuri. Hotelulul este situat pe malul pitorescului lac Disney.

Servicii oferite de hotel: piscină interioară, piscină în aer liber, saună, baie cu aburi, fitness, wi-fi , parcare, birou schimb valutar, camera bagaje, cutie valori, birou de informaţii, spaţiu interior de joaca pentru copii, restaurant Cape Cod, restaurant Yacht Club, Bar Captain`s Quarters, pătuţ pentru copil, etc.

Recomandat pentru: familii, cupluri

Disney’s Sequoia Lodge

 

Tema hotelului: Acest hotel situat în mijlocul naturii, aproape de lac, este decorat în stil tradiţional cu obiecte de lemn. Hotelul oferă atmosfera minunată a unui lodge de munte.

Locatie: Hotelul este situat la 15 minute de mers pe jos de parcurile Disney. Hotelul pune la dispozitia turiştilor shuttle bus până la intrarea în parcuri. Locaţia este înconjurată de copaci, pe malul lacului Disney.

Servicii oferite de hotel: piscina interioară încălzită cu tobogan, piscină în aer liber, sauna, baie cu aburi, fitness, wi-fi , parcare, birou schimb valutar, camera bagaje, cutie valori, birou de informaţii, spaţiu interior de joaca pentru copii,, restaurant Hunter`s Grill, Redwood Bar and Lounge, pătuţ pentru copil, etc.

Recomandat pentru: familii, iubitori de natură, pentru linişte şi relaxare.

Disney’s Hotel Cheyenne

 

Tema hotelului: Hotelul este decorat în stil Western şi are atmosfera oraşului de frontieră. Camerele sunt decorate în stilul Vestului sălbatic.

Locatie: Hotelul este situat la 20 minute de mers pe jos de parcurile Disney. Hotelul pune la dispozitia turiştilor shuttle bus gratuit până la intrarea în parcuri.

Servicii oferite de hotel: wi-fi , parcare, birou schimb valutar, camera bagaje, cutie valori, birou de informaţii, spaţiu interior de joaca pentru copii, plimbări cu poneiul, restaurant Chuck Wagon Cafe, Red Garter Saloon, pătuţ pentru copil, etc.

Recomandat pentru: familii şi grupuri de prieteni.

Disney’s Hotel Santa Fe

 

Tema hotelului: Hotelul este decorat în stilul sud-vestului Americii. Camerele sunt pline de culoare, tematice – perfecte pentru fanii filmului “Cars“ produs de Disney Pixar.

Locatie: Hotelul este situat la 20 minute de mers pe jos de parcurile Disney. Hotelul pune la dispoziţia turiştilor şi shuttle bus gratuit pana la intrarea în parcuri.

Servicii oferite de hotel: wi-fi , parcare, birou schimb valutar, camera bagaje, cutie valori, birou de informaţii, spaţiu interior de joacă pentru copii, camera jocuri video, restaurant La Cantina, Rio Grande Bar, pătuţ pentru copil, etc.

Recomandat pentru: familii şi grupuri de prieteni.