Ma bucură enorm să văd ca Aradul pe care-l credeam neimplicat si ”adormit” realizează importanța educației tinerei generații.

Anul acesta, ca o premieră, se organizează Balul Comunității Arădene care are la bază un concept original și își propune să devină un eveniment de tradiție în peisajul filantropic al județului Arad.

Scopul acestui eveniment este de a atrage arădenii în a sprijini, susține și încuraja perspectivele de viitor ale tinerei generații. Sumele încasate vor fi redirecționate către premierea olimpicilor arădeni și a tinerilor cu rezultate deosebite în domeniul cunoașterii, artei, sportului – eveniment care se desfășoară anual în cadrul galei Comunitatea Arădeană Sprijină Performanța.

Programul evenimentului:

Ora 19:00
Deschiderea evenimentului de către actorul și directorul Teatrului Clasic Ioan Slavici, Bogdan Costea, urmată de Halloween Around The World – un spectacol cu momente deosebite de muzică și coregrafie din filme muzicale celebre, cu mare succes la publicul din întreaga lume: Phantom of the Opera, Cats, Beauty and the Beast, Sister Act, Singin’ in the rain.

Ora 21:00
Spectacolul va continua până la ora 23:00 cu Balul Comunității Arădene – un moment de socializare, dans și etalare a costumelor originale de Halloween, în atmosfera întreținută de DJ YANIS – rezident Bamboo Club București.

Ora 23:30
Pentru cei cu bilete corporate (VIP), seara se va prelungi cu un After Party în Sala Studio a teatrului, alături de DJ YANIS, unde vă așteptăm cu șampanie, gustări alese și multă voie bună!

Distribuție:

Ada Petra Mîrza -Metalhead, Mezzo-Soprano
Andrei Petruș – Tenor X-Factor
Sara Gheorghe – Percuționist – Romanian Youth Orchestra

Corul Colegiului Sabin Drăgoi Arad – Eutherpe
Dirijor: Cristina Cameniță

Baletul Balului Comunității Arădene
Studenți din cadrul Universităților Arădene „Aurel Vlaicu” și „Vasile Goldiș”
Coregraf: Florin Mariș

Dress code: Masquerade

Biletele se pot achiziționa începând cu data de 1 octombrie de la casieria Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad, dar și din alte locații anunțate ulterior.

Prețuri bilete:

Parter (locuri în sală): 200 lei / persoană

Etaj 3 (locuri in sală): 100 lei / persoană


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Îmi doresc să mă întâlnesc cu cat de mulți dintre voi la acest eveniment și să reușim să conștientizăm că Aradul este casa noastră, este parte din noi, că Aradul suntem fiecare dintre noi…