Mă numesc Saszet Brigitta, o parte din voi mă cunosc.

brigi

Vă voi ruga să ne întoarcem puțin în trecut.

Haide-ți să revenim la copilărie.

Gândiți-vă când erați încă copii orice era posibil. Așai? Ne puneam o pătura pe umeri și eram Superman… Luam mătura, ne urcam pe ea și eram vrăjitoare…Ne urcam în copaci fără să ne fie frică că vom cădea….o făceam pur și simplu…Orice idee ni se năzărea o puneam în clipa următoare în practică pentru că credeam în ea. Eram creativi, încrezatori, energici, inovatori…


O dată deveniți adulți lucrurile par diferite… Când eșuezi la un examen crezi că totul se năruie…Când dorești să pornești o afacere începi să crezi că nu se poate, că nu este atât de ușor precum pare. Cei din jur iți spun să nu-ti asumi riscuri. Apoi ai o idee genială care poate schimba lumea, care te poate face mândru…. Dar nu ești sigur…Ești încă creativ dar ai îndoieli. Apoi peste un timp auzi că altcineva a avut aceeași idee ca tine. Ce îl face diferit de tine? Acțiunea lui. El pune idea în aplicare.


Acum începi să te gândesti: aș fi vrut să actionez cu ani urmă…Amintiți-vă când erați copii daca vă venea idea actionaţi cu siguranță.


Ceea ce vreau să vă transmit este că nu este niciodata prea târziu, că trebuie doar sa aveți o idee și să o puneți în aplicare…totul este posibil dacă credeți în voi și ideea voastră.


Totuși, să mă prezint mai bine…


Cine sunt?


Sunt aceea care crede că orice e posibil.


Vad oportunități când ceilalți vad imposibil.


Îmi asum riscuri.


Știu că nimic nu e nerealist.


Mă arunc în gol fără plasă de siguranță.


Am o dorință incredibilă de a câștiga.


Sunt perseverentă.


Am inițiativă.


Sunt optimistă și am încredere în mine.


Sunt independentă.


Creez.


Învăt.


Cresc.


Cred că niciodată nu e prea târziu pentru a începe să traiesc vise.


Sunt un antreprenor și vă invit ca de azi înainte să fiți și voi!