cruise 3

O croazieră este o vacanță, o evadare din stresul cotidian, un hotel plutitor unde trebuie să despachetezi doar o dată… O croazieră oferă șansa la relaxare și la descoperirea dotarilor confortabile, a mâncarii bune, a servirii ireproșabile, a unui vas care schimbă decorul doar pentru pasagerii săi… Este o vacanța fără griji și cel mai important: este o vacanță extrem de sigură. Totul este la îndemâna turiștilor și mai mult, întotdeauna este cineva dispus să ajute. O croazieră oferă un excelent raport calitate-preț, varietate, o șansă de a descoperi locuri noi, de a întâlni oameni diferiți, de a lega noi prietenii, și pe lânga toate acestea oferă ingredientele unei excursii de neuitat.

Pentru turiștii care doresc o experiență nouă, pentru cei care visează să călătoreasca în cât mai multe țări cu un efort fizic minim, pentru cuplurile care își planifică cea mai romantică vacanța din viata lor, croazierele pot constitui un răspuns, fiind una dintre cele mai bune soluții. Planificat din timp, prețul unui sejur de o saptămâna pe un vas de croazieră este identic cu prețul din marile resorturi hoteliere, de pe litoralul străin.
O croazieră este suma unor momente de neuitat: mare cât vezi cu ochii, soare, cer senin, distracție, noi prieteni.

De ce este o croazieră vacanța ideală?

Un vas de croazieră este un complex plutitor de servicii și facilități. Tariful include cazarea, toate mesele, gustări între mese, activități de diverstisment, plus o călătorie extraordinară spre unele dintre cele mai speciale locuri din lume.

Punctele tari ale unei croaziere:

  •  VARIETATE– cu peste 3000 de porturi de îmbarcare și peste 200 de vase de croaziera diferite există o multitudine de lucruri de făcut și locuri de vizitat.
  • ROMANTISM– plaje izolate, servicii spa, servicii dedicate celor care merg în luna de miere sau sărbătoresc evenimente speciale sunt disponibile pe orice vas de croazieră.
  • VALOARE- raport calitate- preț extraordinar.
  • BUCĂTĂRIE- bucătari renumiți din întreaga lume, ingrediente exotice, preparate specifice fiecărui vas de croazieră.
  • RĂSFĂȚ- servicii de cea mai înalta calitate 24 de ore din 24.
  • SATISFACȚIE- este o certitudine: croazierele dau cel mai înalt grad de satisfacție al clienților spre deosebire de orice alt tip de vacanță.
  • FAMILIE- servicii speciale dedicate familiilor există la bordul vaselor de croazieră.
  • ACTIVITĂȚI- vă puteți ocupa timpul cu vizitarea locurilor spectaculoase unde vasul ancorează, cu activități sportive, culturale sau puteți să vă relaxați la piscine sau spa. Seara, spectacole, jocuri, casino, etc.
  • SIMPLITATE- nu trebuie decât să alegeți croaziera, restul detaliilor sunt deja puse la punct, pe vas Dvs. sunteți un adevărat VIP.
  • NOI ORIZONTURI- punctul forte al croazierelor este faptul că trebuie să despachetați o singură dată, iar magia constă în faptul că seara adormiți într-un loc și dimineața vă treziți în alt colâ al lumii.

O croazieră poate fi vacanța vieții tale!

Întrebări și răspunsuri despre croaziere

Cât durează o croazieră?

Durata standard de croaziera este de 7 nopți, dar croazierele pot varia între 2 zile și 180 de zile.

Este adevărat că acest tip de vacanță se adresează oamenilor mai în vârstă?

An de an media varstei pasagerilor de pe navele de croaziera scade. Intr-o croaziera este foarte probabil sa intalnim cupluri, familii cu copii de toate varstele, tineri in luna de miere, grupuri de prieteni, etc.

Dacă mă voi plictisi?

În general barbații pun această întrebare, dar de obicei o dată ajunți la bord nu veți avea destul timp pentru a încerca toate lucrurile pe care doriți să le faceți (atâta timp cât alegeți vasul potrivit dorințelor Dvs.) La bordul unui vas de croazieră puteți găsi mai multe alternative de petrecere a timpului liber decat pe orice insulă din Caraibe.

Sunt destule facilități la bordul vasului de croaziera pentru copii?

Croazierele ofera facilități de petrecere a timpului liber pentru familii mai bine decat orice alt tip de vacanță sau sejur. Croazierele sunt atât educative pentru copii, cât și le ofera un mediu sigur în care să interacționeze și să se distreze.

Dacă mi se face rău de mare?

În zilele noastre vasele de croaziera au stabilizatoare pentru a contracara orice senzații neplăcute. De asemenea, itinerariile se desfășoara de cele mai multe ori în ape calme, astfel mai puțin de 3% din pasageri sufera de rău de mare. În cazul în care suferiți de rău de mare la bordul vasului vi se vor administra medicamente adecvate.

Care este diferența între cabină interioară și cabina exterioară ?

O cabină exterioară este cabina care este dotată cu geam ( sau hublou) cu vedere spre exterior. Cabinele interioare sunt cele care nu sunt dotate cu geamuri sau hublouri și nu oferă vedere spre exteriorul vasului. De obicei cabinele interioare sunt cele mai ieftine tipuri de cabine.

 

10436314_10203396276819175_4205267459280523838_n