Dacă anul trecut când am vizitat The Land of Legends acesta era încă în construcţie anul acesta am avut ocazia să mă bucur pe deplin de lumea legendelor.

Vă reamintesc că parcul tematic are 5 secţiuni: Legends Lake (Lacul Legendelor – cu atracţii în jurul lacului, fântâni cu joc de lumini şi culori), The Enchanted Forest (Padurea Fermecată – plină de culoare, cu căsuţe, turnuleţe, balcoane, fântâni şi un copac povestitor), Adventure Mountain (Muntele Aventurii – cu omagiu adus elementului focului şi atracţii precum Rapid River Ride şi Aztec Fire Canyon Coaster), The Jungle Exploration (traversarea aeriana a junglei cu explorarea de sus a unor locuri precum Istanbul, Efes, Pamukkale, partea veche din Antalya numita Kaelici, palatul Ishak Pasha şi Konya) şi The Ocean Encounter (Întâlnirea cu Oceanul – cu omagiu adus elementului apei printr-un teatru 5D care imersează virtual vizitatorii într-un tărâm sub mări, cu poveşti despre comori scufundate şi uriaşe creaturi din adâncuri, şi un Water Coaster numit River of Stars – râul de stele).

Aquapark-ul are 55 tobogane de apă, râu leneş şi rîu “nebun” , piscină cu valuri artificiale, cinema 5D,  plaje cu nisip alb şi palmieri, water coaster (roller coaster care interactionează cu apa în anumite momente), Animal Park cu spectacole (1500 locuri) cu delfini, balene, foci, pinguini şi tigri, plus experienţa de înotat cu delfinii, Ladies Only Park (unde sunt admise doar femeile plus copii de pana la 7 ani însotiţi de mamele lor) cu 17 tobogane de apa, râu leneş, piscina şi nisip.

Sa  nu uitam şi de Mystical Castle al cărui turn cu ceas este înalt de 80 metri şi de unde se poate admira panorama (de la 42 metri sau 60 metri)!

Am avut ocazia datorită prietenilor de la Prestige şi Calypso să revizitez The Land of Legends şi tot ce pot să spun este că locul acesta este un loc plin de magie, de bună dispoziţie, este un loc care îţi taie respiraţia din momentul în care îi treci pragul. Păşeşti într-o lume plină de culoare, de bucurie, de facilităţi incredibile. Este locul în care orice copil sau adult găseşte o activitate pe plac, este locul unde luxul se îmbină perfect cu adrenalina dar şi cu relaxarea. Este locul în care sunt convinsă că nu m-aş plicitisi nici o clipă.

Lumea legendelor vă aşteaptă pe toţi să o descoperiţi!