_i379717   3853938547

MSC Cruises (Mediterranean Shipping Company) este relativ o intrare nouă pe piața croazierelor (partea de croaziere a companiei a fost formată în 1987), dar linia este unul dintre cei mai mari jucători pe piața internațională. In mod unic, într-o eră în care liniile de croazieră aleg câte o celebritate care să boteze fiecare nava a flotei, linia italiana MSC Cruises a rămas loiala actriței legendare Sophia Loren. Ea a botezat fiecare navă nouă, începand cu MSC Lirica.

MSC Cruises oferă o gamă variată de destinații și itinerarii începand cu încântătoarea Mare Mediterană și peisajele uimitoare ale Europei de Nord până la însoritele plaje din Caraibe, fascinantele țări ale Americii de Sud ți Africa de Sud cu apusurile spectaculoase. Te poți de asemenea bucura de vremea însorită pe tot parcursul anului în Marea Roșie și de explorarea unică a luxului modern și a minunilor naturale din Emiratele Arabe Unite.

Croazierele mediteraneene sunt o specialitate a MSC-ului. Pe măsura ce calătorești prin porturi minunate și plaje fascinante pe insule magnifice, vei descoperi cum originile noastre mediteraneene ne oferă o experienșă unică dezvăluind secretul bogației mediteraneene.

În plus, crozierele mediteraneene oferite de MSC sunt updatate în fiecare an cu itinerarii noi și captivante.

 13820062411093_4 msc lirica 3 MSC_lirica

MSC Lirica al liniei MSC este vasul de croazieră care promite tihna unei croaziere într-o atmosferă tradițională și foarte elegantă. Dacă vă doriți ambianța relaxată a unei stațiuni decorate opulent, superbul vas de croazieră MSC Lirica este alegerea ideală. Căldura ospitalității mediteraneene vă va face de îndată să vă simțiți în largul dumneavoastră, iar toate elementele de comfort aflate pe vas vor face sejurul dumneavoastră relaxant!

Dumul până la destinația aleasă va fi o călătorie în lumea eleganței absolute. Flota de lux MSC Cruises este renumită în întreaga lume pentru atenția la detalii ți eleganța italiana desăvârșită. Pe MSC Lirica veți afla de îndată că, într-o vacanță, căăatoria e la fel de interesantă ca și destinația.
MSC Lirica are un itinerariu cosmopolit, fapt reflectat în două dintre cele mai populare spații amenajate la bord: barul în stil american – Beverley Hills Bar și primitorul bar englezesc Lord Nelson Pub. Vă puteți bucura de excelentele preparate din bucătăria internațională servite în restaurante. Vă puteți relaxa la Lirica Health Centre: răsfățați-vă cu tratamente de înfrumusețare și spa în timp ce priviți întinderea magnifică a oceanului prin ferestrele înalte de la podea și până în tavan.

4571_28964 3842105563_e74f2a8623 MSC Lirica-2

O croazieră e cea mai bună cale de a privi peisajele și asculta sunetele lumii. MSC Lirica este locul ideal pentru familii și pentru cei aflați pentru prima dată într-o croazieră, datorită dimensiunilor sale medii și atmosferei primitoare. Alegeți unul din itinerariile speciale MSC Cruises și MSC Lirica vă va purta într-o croazieră de neuitat!

Dotări camere:

Cabine interioare:

1331893118

Aceste cabine sunt prevăzute cu un pat matrimonial care poate fi transformat în doua paturi (la cerere, cu excepția celor din cabinele pentru persoane cu dizabilități), aer condiționat, baie cu duș, televizor, posturi de radio (disponibile pe canale TV), telefon și opâional, conexiune la internet, contra cost pentru laptop, minibar, seif. Dimensiune: 13 mp.
Cabine exterioare:

liricacabin 2

Aceste cabine sunt prevazute cu un pat matrimonial care poate fi transformat în doua paturi (la cerere, cu excepția celor din cabinele pentru o persoane cu dizabilități), geam, aer conditionat, baie cu duș, televizor, telefon, minibar, seif. Dimensiune:13 mp.

Apartamente:

msc_lirica_cabin outside
Sunt prevăzute cu un pat dublu care poate fi transformat în doua paturi (la cerere), balcon, aer condiționat, șifonier spațios, baie cu cada, televiziune interactivă, radio (disponibil pe un canal TV), telefon, conexiune la internet pe propriul laptop (contra cost), minibar, seif. Dimensiune: 22mp.

 

Mai multe detalii despre itinerariu și ponturi utile într-o postare viitoare!

msc lirica