Întreaga noastră existenţă este o călătorie… o călătorie presărată cu lecții, bucurii, greutăți, momente speciale sau critice și nu o fugă continuă din punctul A spre punctul B… viața este o înșiruire de clipe. Trăim într-o epocă a vitezei și a internetului în care suntem asaltați de informații, poze, video-uri care nu reflectă întotdeauna adevărul. Vă invit să profitați de această pauză forțată de la ceea ce cu toții credeam că este normalitatea și să realizați adevărata frumusețe a vieții stă în simplitate, liniște, sănătate și că bucuria vine într-adevar din lucruri mărunte. Uneori avem nevoie de o pauza  pentru a ne regăsi, reinventa sau pentru a ne dezvolta personal. Poate ca momentul asta de pauza din lumea așa cum o cunoșteam noi, din a călători haotic, în masa și uneori doar de dragul unui selfie într-un loc celebru este exact ce aveam nevoie pentru a realiza ce miracol este să avem posibilitatea de a alege orice punct de pe globul pământesc și a porni în explorarea acestuia.

Am speranța că atunci când lucrurile vor reveni la un făgaș normal cu toții vom deveni călători și nu turiști prin minunata lume care ne înconjoară. Am speranța că veți conștientiza cât de norocoși suntem că timpurile în care trăim sunt timpuri în care care „acasă” nu înseamna neapărat o țară, o  limbă sau un oraș…

Am speranța că la prima voastră călătorie dupa ce lucrurile se limpezesc veți vedea lumea cu alți ochi si vă veți bucura asemenea copiilor de orice răsărit, de orice plimbare, de orice obiectiv touristic vizitat.

Aceste clipe sunt acelea în care putem face o retrospectivă și putem rememora cele mai frumoase amintiri de vacanță, nimeni nu ne poate lua bucuria de a povesti despre ce am vazut, ce am trait și ce am simțit! Va aștept în comentarii cu poveștile voastre de vacanță!

Și nu uitați: În viaţa asta rămânem doar cu ce am visat, cu ce am iubit şi cu cât am călătorit…