christmas_fair_budapest

Anul acesta iarna își etalează splendorile și la Budapesta: tradiționala piață de Crăciun din capitala ungară este unul dintre cele mai interesante și vestite evenimente ale lunii decembrie.

Piața este organizată în inima orașului și devine un mic paradis pentru cei îndrăgostiți de obiceiurile de Crăciun, pentru pofticioșii atrași de gastronomia tradițională, pentru iubitorii de artă populară și muzică folk. Mirosul de pâine proaspată, coaptă în cuptor de lut, vinul fiert cu scorțișoara, bradul bogat împodobit, înălțat în mijlocul pieței plăsmuiesc o atmosfera unică, de sărbătoare și bucurie.

Odată ajunși aici, nu vă lăsați furați de festivalurile colorate, de teatrul de păpuși pentru copii, de vinul savuros. Amintiți-vă și de prietenii rămași acasă. Veți găsi pentru ei suveniruri dintre cele mai deosebite, confecționate de meșterii unguri și atent verificate de Asociația Meșterilor Populari.

Vă este dor de atmosfera de Crăciun, cu toate plăcerile ei? Veniți cu noi în Budapesta și frumusețea sărbătorilor de iarnă o să vă învăluie în cel mai curat spirit festiv, dăruindu-vă momente de bucurie și magie.

 

 

budapesta craciun 3

budapesta craciun 2

budapesta craciun

Budapest-KArácsonyi

karacsonyi-vasar