Astăzi vorbim despre KEMER care are în componenţă mai multe ministaţiuni dispuse pe o distanţa de 52 de kilometri de coastă.

1466960094593

La nord de Kemer se află localitatea Göynük, care în ultima perioadă a ajuns să concureze chiar cu Kemerul, dacă analizăm din punct de vedere a facilităţilor de distracţie. Aici, există multe hoteluri bune de 4-5*, cu plaje de pietriş sau cu platforme de nisip.
Lânga Göynük se află o altă mare zonă turistică, Beldibi, împărţită convenţional în 3 zone. Beldibi I este o zona urbană cu numeroase hoteluri confortabile de 3*, cu spaţii exterioare frumos amenajate, situate aproape de plajele proprii de pietriş sau nisip. Beldibi III  se deosebeşte doar prin faptul că hotelurile de 3* sunt situate pe prima linie de la mare, atmosfera este însă la fel de animată. Beldibi II dispune de hoteluri mari, frumoase, de tip club, cu spaţii exterioare mari, cu multă verdeaţă, cu plaje de pietriş (sau cu platforme de nisip) şi cu o infrastructură remarcabilă, recomandate familiilor cu copii sau celor care preferă un grad mai mare de confort.
Suburbia de sud a staţiunii Kemer, noua localitate Kiris, se mândreste cu numeroasele sale hoteluri de 4 şi 5*, ale căror plaje sunt în mare parte de pietriş mărunt sau fin. Turiştii tineri apreciază în mod deosebit discotecile moderne deschise aici.
Lângă Kiris se găşeste o localitate mică, cochetă, plină de verdeaţă, care atrage prin atmosfera prietenoasă şi ritmul liniştit al vieţii localnicilor: Camyuva. Veţi descoperi că aici încă mai există mici magazine de mesteşugari iar restaurantele servesc mâncăruri tradiţionale delicioase, din carne de oaie. Hotelurile de 3 – 4* de aici au spaţii exterioare frumos amenajate şi plaje de pietriş.
În partea sudică a regiunii este situată celebra Tekirova, despre care orice vizitator povesteşte încântat, fie despre frumuseţea peisajului, plajele salbatice cu pietriş mărunt şi rotund, fie despre hotelurile-club perfecte, construite cu mult bun-gust şi grija pentru confortul turiştilor, cu mult spaţiu verde şi facilităţi variate, special concepute pentru familiile cu copii.

În drumul  de la aeroport spre Kemer, turiştii traversează aşa-zisul tunel al dorinţelor. Supersiţia sau tradiţia spune că la trecerea prin tunel trebuie să ridici mâinile, să-ţi ţii respiraţia şi să îţi pui o dorinţă…noroc că tunelul are doar 300 de metri 🙂 Nu pot sa va spun încă dacă dorinţa mea s-a îndeplinit sau nu, dar este cu siguranţă o tradiţie care amuză şi destinde turiştii în drumul spre Kemer.

O dată ajunşi la poalele munţilor Taurus suntem întâmpinaţi de o adevărată simfonie de culori…albastrul Mării Mediterane, verdele pădurilor de pini ridicându-se spre cer din mare, plajele spălate de o apă cristalină care îşi păstrează limpezimea până în larg. Un peisaj deosebit de pitoresc completat de iahturi care se leagănă la ţărm.

1466959903180

Zona staţiunii Kemer este renumită pentru marea sa varietate de peisaje: muntele acoperit cu vegetatie deasă de păduri de pini ce se apropie de linia de coastă în golfuri liniştite cu plaje cu nisip şi apă de cristal de o frumuseţe ireală. Acesta este un adevarat paradis pentru iubitorii de scufundari. Din apropierea staţiunii începe parcul naţional Yurukler, recunoscut pentru peşterile sale deosebit de frumoase, iar puţin mai departe se află ruinele oraşelor antice Olympos şi Phaselis.

Şi cu această ocazie am vizitat câteva hoteluri pe care vi le prezint şi vouă:

 
RIXOS BELDIBI 5* 

rixos beldibi

rixos beldibi 2

Hotelul a fost complet renovat în anul 2014 (reconstrucţie). Spaţiu exterior cu verdeaţă, personal prietenos. Bucătărie diversificată. Turiştii au acces la infrastructura hotelului Rixos Sungate, se oferă transfer gratuit. Recomandat pentru vacanţe liniştite.

NIRVANA Lagoon Villas Suites & Spa 5*

nirvana

nirvana 2

Complexul de 5 stele Nirvana Lagoon Villas Suites & Spa este situat pe un domeniu vast din localitatea Beldibi, între Marea Mediterană şi Munţii Taurus. Proprietatea se află în mijlocul naturii frumoase și pune la dispoziție o plajă privată de 900 m cu nisip şi pietriş, 3 debarcadere, incluzând unul VIP privat, 14 piscine cu tobogane cu apă şi numeroase facilităţi spa.Camere elegante, decorate modern. Servicii bune, bucatarie diversificata. Recomandat pentru turisti exigenti si VIP.

MARTI MYRA HOTEL 5* 

marti

marti 2

Hotel tip club, vile confortabile. Animaţie activă şi infrastructură dezvoltată, activităţi de divertisment pentru adulţi şi copii. Mini grădina zoologică. Recomandat familiilor cu copii.

ALVA DONNA WORLD PALACE 5* 

alva donna worls

alva donna world

Hotelul Alva Donna World Palace are o zonă de plajă privată, piscine exterioare și interioare. O alegere excelentă pentru călătorii interesaţi de plimbări pe țărmclimă blândă şi aer curat.

OTIUM LIFE 5*

otium

otium 2

Hotelul Otium Life se află în Göynük şi oferă saună, hamam, sală de gimnastică și piscină în aer liber cu tobogane de apă. Zona de plajă privată are umbrele şi şezlonguri gratuite. La proprietate şi în împrejurimi sunt disponibile diverse activităţi, printre care tenis, ciclism, windsurfing, canotaj şi minigolf. Hotelul are o facilitate denumită Kid’s World. Aceasta oferă piscină pentru copii, cameră pentru bebeluși, restaurant pentru copii, camere cu activități precum Lego și PlayStation, precum și o cameră cu jocuri PC. De asemenea, există o sală de cinema și locuri de joacă cu tenis de masă, trambulină și șpaliere de gimnastică. De asemenea, sunt disponibile servicii de îngrijire a copiilor și personal de divertisment pentru copii.

ZENA RESORT HOTEL 5*

zena

zena 2

Acest complex de lux de 5 stele este situat pe coasta mediteraneană din Kemer şi dispune de plajă privată, precum şi de o piscină în aer liber şi de un centru de spa cu saună şi baie turcească. La restaurant, oaspeţii se pot bucura de preparate din bucătăria internaţională pregătite din ingrediente locale proaspete. Camerele pline de culoare de la Hotelul Zena Resort sunt luminoase şi aerisite. Acestea sunt dotate cu balcon privat, TV prin satelit şi minibar. Camyuva este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de litoral, plajă șivreme însorită.

PIRATE S BEACH CLUB 5*

pirates

pirates

Pirate’s Beach Club este situat la malul mării, între pădurile de pini din Munții Taurus și apele cristaline ale Mării Mediterane. Hotelul temetic oferă o plajă privată, 3 piscine în aer liber, tobogane cu apă și un centru spa.

În această perioadă s-a creat o mare vâlvă în jurul ideii că Antalya nu este o destinație turistică sigură datorită situației generale politice și mai ales datorită amenințărilor teroriste din întreaga lume sau a evenimentelor din Istanbul. Doresc să vă confirm faptul că Antalya beneficiază de un program special de protecție a zonei și a turiștilor, zona este sigură, măsurile de protecție sunt ridicate și oriunde am fost pe Riviera Turcească am avut un profund sentiment de siguranță. Dragilor, #Antalyaissafe! și vă invit să o vizitați!

1466959417862

1466959519994

1466959941731

1466959998237

1466960043728

1466960416676

1466960094593

1466959460725

1466960262135

1466960365982

1466960464292

1466960184591

1466959556278

1466960140523