Iată că astăzi, 1 iulie 2016 se deschide The Land of Legends format dintr-un hotel de lux Rixos 5* cu demipensiune, un waterpark numit Aqua World, 2 zone de cumparaturi Shopping Avenue şi din 2017 un parc tematic (de distracţii).

rixos 1

Rixos World are fântâni pline de lumină şi culoare, piscină interioară semi-olimpica, centru spa & fitness „state of the art”, shuttle service gratuit între parcuri (tematic şi aqua) şi hotelurile Rixos din Belek, camere şi apartamente proiectate cu fantezie şi dotate cu elemente moderne precum Playstation şi dual screen LED TV (joc PS + post TV simultan pe ecran), restaurante italian, brazilian plus altele, un Village Park situat înainte de intrările în Aqua World şi Theme Park  deschise atât clienţilor hotelului cât şi publicului larg, cu concerte şi festivaluri, un Mystical Castle al cărui turn cu ceas este înalt de 80 metri şi de unde se poate admira panorama (de la 42 metri sau 60 mwtri), un mall pe mai multe etaje şi magazine de lux.

rixos 9

Aquapark-ul are 55 tobogane de apă, râu leneş şi rîu „nebun” , piscină cu valuri artificiale, cinema 5D, plaje cu nisip alb şi palmieri, water coaster (roller coaster care interactionează cu apa în anumite momente), Animal Park cu spectacole (1500 locuri) cu delfini, balene, foci, pinguini şi tigri, plus experienţa de înotat cu delfinii, Ladies Only Park (unde sunt admise doar femeile plus copii de pana la 7 ani însotiţi de mamele lor) cu 17 tobogane de apa, râu leneş, piscina şi nisip.

rixos 16

rixos 15

dolphin-swim_1

Un restaurant de lux cu atmosfera de peşteră în care se va putea servi cina alături de un mare acvariu populat cu diverse specii de rechini. De asemenea se va putea face şi „Ocean Safari” (înot cu mască în piscina-acvariu în care se află peşti).

rixos 17

Parcul tematic va fi deschis în 2017 şi va avea 5 secţiuni: Legends Lake (Lacul Legendelor – cu atracţii în jurul lacului, fântâni cu joc de lumini ţi culori), The Enchanted Forest (Padurea Fermecată – plină de culoare, cu căsuţe, turnuleţe, balcoane, fântâni şi un copac povestitor), Adventure Mountain (Muntele Aventurii – cu omagiu adus elementului focului şi atracţii precum Rapid River Ride şi Aztec Fire Canyon Coaster), The Jungle Exploration (traversarea aeriana a junglei cu explorarea de sus a unor locuri precum Istanbul, Efes, Pamukkale, partea veche din Antalya numita Kaelici, palatul Ishak Pasha şi Konya) şi The Ocean Encounter (Întâlnirea cu Oceanul – cu omagiu adus elementului apei printr-un teatru 5D care imersează virtual vizitatorii într-un tărâm sub mări, cu poveşti despre comori scufundate şi uriaşe creaturi din adâncuri, şi un Water Coaster numit River of Stars – râul de stele).

rixos 18

Camerele şi suitele de la The Land of Legends Theme Park au design personalizat, cu elemente fantastice care redau scene din basme şi sunt echipate cu TV LED dual-screen și consolă Play Station. Băile private sunt dotate cu duș și cadă. Pentru mai mult confort, se furnizează articole de toaletă gratuite, papuci și un uscător de păr.

rixos 12

rixos 11

rixos 6

rixos 4

rixos 3

rixos 2

ricos 10

Serviciul de demipensiune include un mic dejun tip bufet și o cină tip bufet la restaurant. Maeștrii bucătari pregătesc mâncăruri rafinate din Italia, America de Sud, Europa, etc. În plus, la The Land of Legends Theme Park sunt prezente un churrascaria brazilian, un bistro italian, o patiserie, un smoothie bar și un bar de vitamine.

rixos 13

rixos 14

La spa-ul hotelului aveți la dispoziție terapii holistice, servicii de masaj, o baie turcească și facilități de fitness. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la parcul acvatic, care cuprinde 55 de tobogane de apă și asigură experiențe pline de adrenalină sau relaxante.

Am avut ocazia datorită prietenilor de la Prestige şi Calypso să vizitez The Land of Legends şi tot ce pot să spun este că locul acesta este un loc plin de magie, de bună dispoziţie, este un loc care îţi taie respiraţia din momentul în care îi treci pragul. Păşeşti într-o lume plină de culoare, de bucurie, de facilităţi incredibile. Este locul în care orice copil sau adult găseşte o activitate pe plac, este locul unde luxul se îmbină perfect cu adrenalina dar şi cu relaxarea.  Este locul în care  imi doresc să mă intorc să inot cu delfinii, locul în care sunt convinsă că nu m-aş plicitisi nici o clipă.

Lumea legendelor şi-a deschis porţile şi ne aşteaptă pe toţi să o descoperim!

rixos 8

rixos 5

1466972824220

1466973700693

1466973739891

1466973917990