Nu este un secret faptul că astrologia mă pasionează și intrigă.  Astrologii cred că mișcările și pozițiile corpurilor cerești ne influențează direct activitatea cotidiană. Așadar de ce nu ne-ar influența și modul în care ne alegem o vacanță sau modul în care călătorim?

foto: Pinterest

Un aspect mai puțin cunoscut despre zodii este faptul că fiecare zodie se poate simți mai bine în anumite țări decât în altele. Astfel, ne putem alege destinațiile de vacanță în funcție de zodia în care ne-am născut. Și mai utilă si precisă ar fi studierea hărții natale, deoarece fiecare avem o casă specifică străinatății, aceasta fiind casa a 9-a, iar zodia în care se află această casă ne poate da simpatia sau atracția pentru anumite destinații, sau antipatia pentru alte țări, de exemplu casa străinății aflată în zodii de pământ ne va da o reticență de a vizita tările cu climat foarte cald, deoarece vom prefera țări cu climat mai rece sau temperat, specifice pământului. O casă a 9-a pe zodii de apă ne va atrage către țările cu deschidere la mări sau destinații aflate pe malul apelor.

Pentru a vă putea recomanda ce destinații ați putea alege în funcție de zodia în care ne-am născut, l-am rugat pe astrologul Vlad Daia să ne dezvăluie din tainele astrelor și să ne recomande destinațiile potrivite pentru fiecare zodie în parte:

BERBEC
Danemarca, Anglia, Germania, Polonia, Palestina, Israel, Siria, Lituania, Peru

TAUR
Australia, Austria, Tasmania, Cipru, Irlanda, Elveția, Israel, Polonia

GEMENI
Belgia, Islanda, Egipt, Sardinia, Maroc, Țara Galilor, Tunisia, Emiratele Arabe

RAC
Olanda, Statele Unite ale Americii, Irak, Paraguay, Scoția, Noua Zeelandă

LEU
Franța, Italia, Vatican, Sicilia, Madagascar, Zanzibar

FECIOARĂ
Brazilia, Grecia, Turcia, Uruguay, Indiile de Vest, Creta, Croația

BALANȚĂ
Argentina, Siberia, Canada, China, Japonia, Tibet

SCORPION
Algeria, Filipine, Rusia, Norvegia, Maroc, Coreea, Siria

SĂGETĂTOR
Chile, Ungaria, Singapore, Africa de Sud, Spania, Pakistan

CAPRICORN
Bulgaria, Mexic, Albania, Bosnia, Afganistan, Lituania, India

VĂRSĂTOR
Finlanda, Iran, Rusia,  Suedia, Etiopia, Siria,Cipru

PEȘTI
Polinezia, Egipt, Portugalia, Samoa

Ce părere aveți? Ați călătorit în țările care vi se potrivesc sau pornim împreună într-o nouă aventură de a descoperi lumea? Dacă vreți să aflați mai multe despre tainele astrelor de la Vlad, îl găsiți aici .

Eu deja îmi caut următoarea destinație? Ce să fie oare? Finlanda cu misterele vikingilor, Iranul și al lui muzeu al bijuteriilor, Rusia cu cele mai bune colecții de artă a lumii,  Suedia cu incredibila catedrală Uppsala, Etiopia și al ei oraș fortificat Harar, Siria cu unul dintre cele mai vechi orașe din Orientul Mijlociu, Damascul sau o vacanța pe plajele Ciprului?